Winstplanner

Altijd al (meer) grip op cijfers willen krijgen, maar is dit nooit gelukt? Omdat het moeilijk klinkt, of een andere reden? Dan is deze planner voor jou. Deze praktische planner helpt jou meer grip op cijfers te krijgen, zodat jij kunt groeien met je onderneming!

"Ik wil groeien met mijn onderneming..."

Je hebt simpelweg grip op cijfers nodig om te groeien met je onderneming. Hoe fijn zou het zijn als je altijd weet hoe je er financieel voorstaat, zodat je precies weet hoe je kunt groeien met je onderneming!

Natuurlijk kun je geluk hebben in het begin, maar uiteindelijk hebben alle succesvolle ondernemers grip op cijfers. Dus waarom niet de planner kopen en grip op cijfers krijgen?

Wat anderen vinden van de Winstplanner

"Door het gebruik van deze planner weet je niet alleen wat je te doen hebt om jouw gewenste winst te behalen, je leert ook nog hoe je dat op de snelste manier doet. Ik raad al mijn klanten deze winstplanner aan!"

Hilde Radt - Financieel Business Coach

" Met de winstplanner ben ik meteen fanatiek aan de slag gegaan. Het is helder en vol enthousiasme geschreven waardoor direct duidelijk is wat de bedoeling is, wat je ermee kan en waarom het zo belangrijk is."

Equine Saddlefitting Specialists

"Zojuist winstplanner binnen. Ziet er top uit, heb gewoon zin om hem in te vullen! En dat terwijl ik administratie/cijfers echt niet leuk vind...."
Janneke Koekhoven

Let's go

Ik heb de studie HBO Bedrijfseconomie gedaan, ik ben meer dan 10 jaar ondernemer en heb honderden ondernemers geholpen met het krijgen van grip op cijfers.

En ook jou kan ik helpen!

Dit doe ik precies op de manier die je van mij gewend bent: praktisch en zonder moeilijke woorden. Mijn planner leert je PRECIES hoe jij grip op cijfers krijgt.

Mijn doel hierin is simpel:

 • Jou leren hoe je grip op cijfers krijgt, zodat jij kunt groeien met je onderneming.
 • Jou motiveren het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten, maar gewoon beginnen (dankzij de planner) om uiteindelijk grip op cijfers te krijgen.

Waarom uitstellen? Koop vandaag nog de Winstplanner!

Klaar om eindelijk jouw ondernemersdromen werkelijkheid te laten worden?

 • Winstplanner t.w.v. € 44,-
 • E-mailcursus boordevol waardevolle informatie en praktische tips om alles uit het komende ondernemersjaar te halen t.w.v. € 167,-
 • Handige downloads die zorgen voor meer vrije tijd t.w.v. € 11,-

Totaal € 222,- maar nu € 33

Om deze reden wil je de Winsplanner!

 • Om te groeien als ondernemer én als bedrijf
 • Een praktische agenda, met een businesscoach op papier
 • Meer winst, dankzij grip op cijfers
 • Meer structuur, inzicht en rust in je hoofd
 • Maakt grip krijgen op cijfers én ondernemen een stuk makkelijker

Dit vind je allemaal in de Winstplanner

De Winstplanner heeft alles wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer én als bedrijf. Het is een praktische agenda én een businesscoach op papier inéén. Dit alles zorgt voor meer structuur, inzicht en rust in je hoofd.

Praktische weekagenda

Onze unieke weekagenda heeft 24 uur en handige vierkante vakjes, waardoor deze op veel manieren gebruikt kan worden. Vink taken af, houd betalingen bij, kleur vakjes in om groei bij te houden, houd het verschil tussen zakelijk en privé bij, of geef iets een cijfer. We nemen je mee in de eindeloze mogelijkheden

In de weekagenda staan je dagelijkse- en wekelijkse doelen en belangrijkste taken bij elkaar én kun je aangeven wat het level van productiviteit was die week en hoe je je daarbij voelde.

Handige tools voor grip op cijfers

Tools zijn een essentieel onderdeel om grip op cijfers te krijgen. Zo vind je in de winstplanner een droombord, gouden basis, winstboom, tarieven omzetplan, kostenoverzicht, winstplan én realiteit, allemaal praktische tools om grip op cijfers te krijgen.

Alle tools zijn makkelijk te gebruiken, óók als je helemaal niets van cijfers snapt.

Business coach op papier

Door zowel vooruit te kijken als achteraf te evalueren, kom je steeds beter achter wat wél en niet werkt. Daardoor worden je plannen en doelen steeds beter en makkelijker haalbaar. Daarnaast helpt deze planner je om focus te houden.

Focus is één van de belangrijkste dingen, naast het hebben van grip op cijfers, om écht succesvol te worden.

Jouw dagelijkse begeleider

De planner heeft een formaat van 17 x 24,5 cm. Dit is ongeveer tussen een A4 en A5-formaat in. Hierdoor heb je voldoende schrijfruimte, maar past het ook makkelijk in je tas.

Het leeslint brengt je direct op de juiste bladzijde. Daarnaast is de Winstplanner ongedateerd, zodat je hem op ieder gewenst moment kunt gebruiken.

Ben je klaar om grip op cijfers te krijgen?

"Als je iets echt wilt, dan lukt het!" Hier ben ik van overtuigd. Daarnaast vind ik dat grip op cijfers hebben noodzakelijk is om succesvol te ondernemen. Je krijgt grip op cijfers door er dagelijks mee aan de slag te gaan én dat kan perfect met mijn Winstplanner.


Susanne Blijleven-Bos

Voor wie is dit geschikt?

 • Startende ondernemers
 • Ondernemers die totaal geen grip hebben op cijfers
 • Ondernemers die willen groeien met hun onderneming

"Een fysieke planner is achterhaald in een digitale wereld..."

Klopt. Zelf gebruik ik ook een digitale agenda én werk ik zoveel mogelijk digitaal, maar tegelijkertijd denk ik honderd keer beter op papier.

"Wie schrijft, die blijft."

Het is bewezen dat als je dingen opschrijft op papier je ze beter onthoudt. Bovendien doet het iets met je brein wanneer je je doelen zwart op wit ziet met je eigen handschrift. Daarnaast kan ik de afwisseling tussen computer en papier zeker aanraden.

Een fysieke planner gaat je - als je hem daadwerkelijk gebruikt - helpen aan meer structuur, inzicht en rust in je hoofd. Het zorgt ervoor dat je daadwerkelijk gaat groeien met je bedrijf, omdat je grip op cijfers hebt én focus houdt.

Wil jij groeien met je onderneming?

Veelgestelde vragen

Voor wie is de planner geschikt?

- Startende ondernemers
- Ondernemers die totaal geen grip hebben op cijfers
- Ondernemers die willen groeien met hun onderneming

Hoeveel kost de planner?

Je koopt de planner voor de prijs van € 33,- (excl. btw en verzendkosten). Eenvoudig betalen via iDEAL. Daarnaast is de planner aftrekbaar van je winst en kun je de btw terugvragen.

Hoe weet ik of de planner iets voor mij is?

Dat weet je nooit helemaal zeker, maar ik geloof dat deze planner jou echt gaat helpen om te groeien met je onderneming. Bovendien, als je hem op de juiste manier gebruikt verdien je hem binnen no-time terug. Ook vind je nergens een goedkopere businesscoach dan met deze winstplanner.

Is de planner ook iets voor starters?

Jazeker! Juist als je net begonnen bent is het fijn om direct grip op cijfers te hebben. Sterker nog, ik geloof dat je nog veel sneller groeit met je onderneming als je de planner goed gebruikt.

Is de planner aftrekbaar van mijn winst?

Ja, de planner is zakelijk aftrekbaar en zal dus je winst verlagen. Daarnaast mag je de btw terugvragen.

Wanneer ontvang ik de planner?

Zodra je de planner besteld hebt ontvang je hem binnen een week in huis en kan je meteen aan de slag.

Heb je boekhoudervaring nodig?

Nee, gelukkig niet, anders zou bijna niemand er wat aan hebben. De planner is zo opgesteld dat je deze zonder boekhoudkundige kennis kunt gebruiken. Wel is het belangrijk dat je je cijfers bijhoudt (of laat bijhouden door een boekhouder) in boekhoudsoftware, zodat je je cijfers makkelijk kunt invullen in de planner.

Hoe lang gaat de planner mee?

De planner is ongedateerd waardoor je hem op elk moment kan inzetten. Wel raad ik je aan om 1 januari ermee te beginnen.

Is er ook een digitale versie?

Nee, want het is bewezen dat wanneer je dingen opschrijft dit veel beter blijft hangen. Daarom heb ik bewust voor een papieren planner gekozen. Uiteraard kan je wel een digitale agenda blijven gebruiken en daarnaast de planner dagelijks invullen voor meer structuur en overzicht. “Wie schrijft, die blijft.”

3 x 'Ja maar....."

“Ja, maar… ik heb niets met cijfers.”

Top! Dan weet ik zeker dat dit een perfecte planner voor je is. Op een praktische en begrijpelijke manier leer ik jou om grip op cijfers te krijgen. Doordat je de cijfers begint te begrijpen én snapt wat ze je vertellen, ga ja ze misschien zelfs leuk vinden.

“Ja, maar… ik kan niet plannen.”

Dan moet je juist een planner hebben. Dit is namelijk een perfecte tool om uiteindelijk wél goed te worden in plannen. Duizenden ondernemers maken er al succesvol gebruik van.

“Ja maar… ik heb al een planner.”

Fijn! Als die planner PRECIES is wat je zoekt, geef het mij dan direct door via (info@winstplanner.com). Hierdoor kan ik mijn winstplanner nog beter maken. Als er toch nog ‘dingetjes’ missen in de planner die je al hebt, is mijn praktische planner zeker het proberen waard.

Al tientallen ondernemers gingen je voor. Koop jij hem ook?

198+

mensen gingen je voor

Waarom uitstellen? Koop vandaag nog de Winstplanner!

Klaar om eindelijk jouw ondernemersdromen werkelijkheid te laten worden?

 • Winstplanner t.w.v. € 44,-
 • E-mailcursus boordevol waardevolle informatie en praktische tips om alles uit het komende ondernemersjaar te halen t.w.v. € 167,-
 • Handige downloads die zorgen voor meer vrije tijd t.w.v. € 11,-

Totaal € 222,- maar nu € 33