Jouw ondernemerssucces is planbaar

Bereik je dromen met de winstplanner

Begin vandaag nog aan jouw succesplan

Fysieke winstplanner

+ GRATIS e-mailcursus boordevol praktische tips 

+ GRATIS handige downloads voor nog meer grip op cijfers


Nu tijdelijk voor € 44,- i.p.v. €55,-

An hour of planning can save you hours of doing

Plan hoe jouw onderneming gaat groeien

Ken en begrijp de belangrijkste cijfers van jouw onderneming

Vind en gebruik kansen om jouw dromen waar te maken

Plannen in plaats van dromen

Als ondernemer ben je als het goed is begonnen met een duidelijke ondernemersdroom. Je had plannen voordat je begon en nu wil je met je onderneming de groeifase in. Of je nu bent gestart voor het gevoel van ultieme vrijheid, het zelf kunnen indelen van je tijd, of om onafhankelijke beslissingen te kunnen nemen, er komen altijd dingen bij het ondernemen kijken die je minder leuk vindt.

Als je je verdiept in de volgende fase van je onderneming voel je wellicht wat onzekerheid. Hoe sta ik er financieel voor? Hoe zien mijn cijfers eruit? Maak ik wel genoeg winst? Zijn mijn plannen realistisch?

Al deze vragen kunnen je behoorlijk onzeker maken. En om jou optimaal te kunnen begeleiden in het beantwoorden van deze vragen, is de winstplanner gemaakt.

Referentie

"Door het gebruik van deze planner weet je niet alleen wat je te doen hebt om jouw gewenste winst te behalen, je leert ook nog hoe je dat op de snelste manier doet. Ik raad al mijn klanten deze winstplanner aan!"

Hilde Radt - Financieel Business Coach

" Met de winstplanner ben ik meteen fanatiek aan de slag gegaan. Het is helder en vol enthousiasme geschreven waardoor direct duidelijk is wat de bedoeling is, wat je ermee kan en waarom het zo belangrijk is."

Equine Saddlefitting Specialists

"Zojuist winstplanner binnen. Ziet er top uit, heb gewoon zin om hem in te vullen! En dat terwijl ik administratie/cijfers echt niet leuk vind...."
Janneke Koekhoven

Dit vind je allemaal in de winstplanner

De winstplanner heeft alles wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer én als bedrijf. Het is een praktische agenda én een businesscoach op papier inéén. Dit alles zorgt voor meer structuur, inzicht en rust in je hoofd.

Praktische weekagenda

Onze unieke weekagenda heeft 24 uur en handige vierkante vakjes, waardoor deze op veel manieren gebruikt kan worden. Vink taken af, houd betalingen bij, kleur vakjes in om groei bij te houden, houd het verschil tussen zakelijk en privé bij, of geef iets een cijfer. We nemen je mee in de eindeloze mogelijkheden. 

In de weekagenda staan je dagelijkse- en wekelijkse doelen en belangrijkste taken bij elkaar én kun je aangeven wat het level van productiviteit was die week en hoe je je daarbij voelde.

Handige tools voor grip op cijfers

Tools zijn een essentieel onderdeel om grip op cijfers te krijgen. Zo vind je in de winstplanner een droombord, gouden basis, winstboom, tarieven omzetplan, kostenoverzicht, winstplan én realiteit, allemaal praktische tools om grip op cijfers te krijgen.

Alle tools zijn makkelijk te gebruiken, óók als je helemaal niets van cijfers snapt.

Business coach op papier

Door zowel vooruit te kijken als achteraf te evalueren, kom je steeds beter achter wat wél en niet werkt. Daardoor worden je plannen en doelen steeds beter en makkelijker haalbaar. Daarnaast helpt deze planner je om focus te houden.

Focus is één van de belangrijkste dingen, naast het hebben van grip op cijfers, om écht succesvol te worden.

Jouw dagelijkse begeleider

De planner heeft een formaat van 17 x 24,5 cm. Dit is ongeveer tussen een A4 en A5-formaat in. Hierdoor heb je voldoende schrijfruimte, maar past het ook makkelijk in je tas.

Het leeslint brengt je direct op de juiste bladzijde. Daarnaast is de winstplanner ongedateerd, zodat je hem op ieder gewenst moment kunt gebruiken.

Begin vandaag nog aan jouw succesplan

Fysieke winstplanner

+ GRATIS e-mailcursus boordevol praktische tips 

+ GRATIS handige downloads voor nog meer grip op cijfers


Nu tijdelijk voor € 44,- i.p.v. €55,-


Samen laten wij jouw dromen uitkomen

Ik ben Susanne Blijleven-Bos en ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer. Daarnaast help ik als boekhouder en winstadviseur dagelijks ondernemers om meer grip op hun cijfers te krijgen en daarmee hun groeidoelen tot leven te laten komen in een helder plan.

Ik hou niet van ingewikkelde theorie die moeilijk toepasbaar is en daarom is mijn winstplanner praktisch en zonder moeilijke woorden. Ik neem je stap voor stap mee in de reis naar jouw ultieme ondernemersdroom. 

Gemotiveerd gaan DOEN en niet twijfelen, afwachten of uitstellen!

Dit levert de winstplanner je op

  • Gestructureerd over je bedrijf nadenken. Doordat je alles op papier zet worden je hersenen aan het werk gezet en verwerk je de informatie beter
  • Ontdek groeikansen voor jouw onderneming met de oefeningen in de winstplanner en de aanvullende downloads
  • De winstplanner wordt jouw ondernemersbijbel. Het is een praktische agenda en businesscoach op papier inéén 
  • Door alles overzichtelijk bij elkaar te hebben zorg je voor meer structuur en hiermee ook meer rust in je hoofd 
  • Grip op cijfers maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger en helpt je jouw ondernemersdoelen niet uit het oog te verliezen 

"Als je iets echt wilt, dan lukt het!" Hier ben ik van overtuigd. Daarnaast vind ik dat grip op cijfers hebben noodzakelijk is om succesvol te ondernemen. Je krijgt grip op cijfers door er dagelijks mee aan de slag te gaan én dat kan perfect met mijn winstplanner.


Susanne Blijleven-Bos

90+

verkochte winstplanners

Al tientallen ondernemers gingen je voor.

Zet jij vandaag ook de eerste stap?

Begin vandaag nog aan jouw succesplan

Fysieke winstplanner

+ GRATIS e-mailcursus boordevol praktische tips 

+ GRATIS handige downloads voor nog meer grip op cijfers


Nu tijdelijk voor € 44,- i.p.v. € 55,-


Waarom een fysieke winstplanner?

"Wie schrijft, die blijft."

Het is bewezen dat wanneer je dingen op papier opschrijft je ze beter onthoudt. Bovendien doet het iets met je brein wanneer je je doelen zwart op wit ziet, ook nog eens met je eigen handschrift. Daarnaast geeft het nieuwe inspiratie en motivatie wanneer je eventjes niet achter je laptop aan het werk bent.

Deze fysieke planner gaat je daarom helpen aan meer structuur, inzicht en rust in je hoofd. Het wordt makkelijker om echte groei te bewerkstelligen, omdat je niet alleen grip op je cijfers hebt, maar ook de focus houdt op je bedrijfsdoelen.


Veelgestelde vragen

Voor wie is de planner geschikt?

- Startende ondernemers
- Ondernemers die totaal geen grip hebben op cijfers
- Ondernemers die willen groeien met hun onderneming

Hoeveel kost de planner?

Je koopt de planner voor de prijs van € 39,95 (excl. btw en verzendkosten). Eenvoudig betalen via iDEAL. Daarnaast is de planner aftrekbaar van je winst en kun je de btw terugvragen.

Hoe weet ik of de planner iets voor mij is?

Dat weet je nooit helemaal zeker, maar ik geloof dat deze planner jou echt gaat helpen om te groeien met je onderneming. Bovendien, als je hem op de juiste manier gebruikt verdien je hem binnen no-time terug. Ook vind je nergens een goedkopere businesscoach dan met deze winstplanner.

Is de planner ook iets voor starters?

Jazeker! Juist als je net begonnen bent is het fijn om direct grip op cijfers te hebben. Sterker nog, ik geloof dat je nog veel sneller groeit met je onderneming als je de planner goed gebruikt.

Is de planner aftrekbaar van mijn winst?

Ja, de planner is zakelijk aftrekbaar en zal dus je winst verlagen. Daarnaast mag je de btw terugvragen.

Wanneer ontvang ik de planner?

Zodra je de planner besteld hebt ontvang je hem binnen een week in huis en kan je meteen aan de slag.

Heb je boekhoudervaring nodig?

Nee, gelukkig niet, anders zou bijna niemand er wat aan hebben. De planner is zo opgesteld dat je deze zonder boekhoudkundige kennis kunt gebruiken. Wel is het belangrijk dat je je cijfers bijhoudt (of laat bijhouden door een boekhouder) in boekhoudsoftware, zodat je je cijfers makkelijk kunt invullen in de planner.

Hoe lang gaat de planner mee?

De planner is ongedateerd waardoor je hem op elk moment kan inzetten. Wel raad ik je aan om 1 januari ermee te beginnen.

Is er ook een digitale versie?

Nee, want het is bewezen dat wanneer je dingen opschrijft dit veel beter blijft hangen. Daarom heb ik bewust voor een papieren planner gekozen. Uiteraard kan je wel een digitale agenda blijven gebruiken en daarnaast de planner dagelijks invullen voor meer structuur en overzicht. “Wie schrijft, die blijft.”

Begin vandaag nog aan jouw succesplan

Fysieke winstplanner

+ GRATIS e-mailcursus boordevol praktische tips 

+ GRATIS handige downloads voor nog meer grip op cijfers


Nu tijdelijk voor € 44,- i.p.v. €55,-