Jouw ondernemerssucces is planbaar

Bereik je plannen middels een 12-wekenplan

Werk met een 12-wekenplan

Plan hoe jouw onderneming gaat groeien

Houd je doelen minimaal wekelijks bij

Vind kansen om jouw doelen te behalen

Plannen in plaats van dromen

Een 12-wekenplan is een plan voor de komende 12 weken met daarin beschreven wat je moet doen om uiteindelijk dichter bij je einddoel te komen. Twaalf weken geeft veel meer tijdsdruk dan een jaardoel en tegelijkertijd geeft dit voldoende tijd om de plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Missie
Je begint je plan met het benoemen van je missie. Hierin beschrijf je waarom jouw onderneming bestaat. Zo is mijn missie: 'Hippische ondernemers helpen aan meer winst.'

Visie
Vervolgens benoem je je visie, oftewel wat je wil bereiken met je onderneming. Hoe ziet jouw onderneming over vijf jaar eruit als alles mogelijk is? Formuleer dit met AMORE:
Ambitieus
Motiverend
Onderscheidend
Relevant en richtinggevend
Echt, evenwichtig, eenheid, eenvoudig
Mijn visie is: 2.000 hippische zzp'ers helpen aan meer winst door middel van het aanbieden van boeken en online trainingen.

Jaardoel
Dit is wat je het komende jaar wilt bereiken. Voor mij is dit nóg meer doen wat ik leuk vind in de beschikbare tijd die ik heb. Zo ga ik het komende jaar nog meer uitbesteden, zodat er meer tijd vrij komt voor wat ik echt leuk vind én voor zaken waar mijn kwaliteiten liggen. Dit is onder andere ondernemersadvies, ondernemen/leidinggeven, dingen ontwikkelen en verkoop.

Kwartaalthema
Vervolgens hang ik hier weer vier kwartaalthema's aan. Het eerste kwartaal 2023 zou bij mij vooral in het thema staan van het zorgen voor voldoende klanten, waardoor ik dingen kan uitbesteden.

Meetbare doelen
Vervolgens deel ik dit kwartaalthema op in maximaal 3 meetbare hoofddoelen die PRISMA zijn:
Positief
Realistisch
Inspirerend
Specifiek
Meetbaar
Acceptabel
Een hoofddoel is bijvoorbeeld € 25.000,- omzet óf het aannemen van een medewerker voor de belastingaangiften.

Meten is weten
Vervolgens houd ik wekelijks bij waar ik sta met het behalen van mijn doel. In mijn winstplanner is dit ook een vast onderdeel dat elk kwartaal terugkomt.
Your information is safe with us

Samen laten wij jouw dromen uitkomen

Ik ben Susanne Blijleven-Bos en ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer. Daarnaast help ik als boekhouder en winstadviseur dagelijks ondernemers om meer grip op hun cijfers te krijgen en daarmee hun groeidoelen in een helder plan te brengen. 


Ik hou niet van ingewikkelde niet toepasbare theorie en daarom is mijn winstplanner praktisch en zonder moeilijke woorden. Ik neem je zo stap voor stap mee in de reis naar jouw ultieme ondernemersdroom. 


Gemotiveerd gaan DOEN en niet twijfelen, afwachten of uitstellen!

Begin vandaag nog aan jouw succesplan

Winstplanner t.w.v. € 44,-


+ e-mail cursus gevuld met praktische tips  t.w.v. € 150

+ handige downloads voor nog meer grip t.w.v. € 25


Nu voor maar 33